• Home
  • Documentverwerking

Documentverwerking

ecobit documentverwerkingEcobit kan u helpen met oplossingen voor het verwerken van allerlei soorten documenten: inkoopfactuurverwerking, formulieren, archiefconversies, samenvoegen van documenten et cetera.

OCC CustomizingOpenText Capture Center (OCC). Met OCR herkenning worden zoveel mogelijk gegevens automatisch gelezen, en de resultaten worden automatisch afgeleverd waar u ze nodig heeft: in uw ERP systeem, een document management oplossing, noem maar op. Ecobit bouwt zijn oplossingen op dit gebied op basis van het gerenommeerde en werelwijd gebruikte product OpenText Capture Center. Dit product biedt uitstekende herkenningsresultaten, grote stabiliteit en vele flexibele mogelijkheden.
 
icon ecobitInkoopfactuurherkenning. Deze oplossing van Ecobit helpt u om zeer eenvoudig al uw inkomende facturen automatisch te herkennen en in te lezen in uw boekhoudsysteem. Of ze nu als PDF via de e-mail binnenkomen, of u scant ze van papier, deze software helpt u om de juiste gegevens snel en betrouwbaar op de juiste plek te krijgen. Het is ook een laagdrempelige oplossing, die binnen één dag bij u geïnstalleerd en in gebruik genomen kan worden. Doordat deze software elke factuur omzet naar een UBL bestand, is deze geschikt voor elk boekhoudsysteem dat UBL kan importeren. AFAS Profit en AFAS Small Business: de koppeling daarvan met deze Ecobit software is door AFAS gecertificeerd.
AFAS Koppeling UBL READY liggend 446x151
 
icon ecobitVerkooporderherkenning. Deze oplossing van Ecobit helpt u met het sneller verwerken van verkooporders op PDF/papier. Uw verkooporders worden automatisch door onze software herkend en als verkooporder in AFAS toegevoegd. Hierdoor kunt u de betrouwbaarheid vergroten en registratie van verkooporders versnellen. Repetitief werk wordt verminderd omdat het overtypen van de order hiermee tot de verleden tijd behoort. De oplossing kan in één dag bij u geïnstalleerd worden. De software werkt nu met AFAS, maar kan uiteraard op maat gemaakt worden voor uw ERP systeem.
 
icon ecobitPakbonherkenning. Met onze oplossing voor pakbonherkenning is het handmatig registreren van ontvangsten verleden tijd. Wanneer een order niet volledig wordt geleverd moeten medewerkers vaak een ‘deellevering’ registeren. Hier moeten de geleverde goederen apart worden geregistreerd als ontvangst of moeten de ontvangstregels van niet-geleverde goederen op 0 gezet worden. Met behulp van pakbonherkenning van Ecobit kan een pakbon herkend en automatisch verwerkt worden. Hiermee is het registreren van deelleveringen of het op “0” zetten van (talloze) orderregels niet meer nodig. Deze oplossing kan in één dag bij u geïnstalleerd worden. De software werkt nu met AFAS, maar kan uiteraard op maat gemaakt worden voor uw ERP systeem.
 
icon ecobitCheckMail. Dit is een aanvullend standaardproduct van Ecobit, waarmee alle PDF facturen die u via de e-mail ontvangt automatisch ingelezen kunnen worden in de inkoopfactuur herkenning. Bijvoorbeeld de mailbox “Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.” wordt automatisch uitgelezen. Er kan gefilterd worden op type bijlagen, onderwerp van de mail of afzenders (blokkeren of juist toestaan). NIEUW: dit programma kan nu ook Excel bijlagen van e-mails (bijvoorbeeld declaratieformulieren) eerst omzetten naar PDF, voordat ze naar de herkenningssoftware worden doorgezet.
 
icon ecobitSendMail. Dit product van Ecobit kan automatisch alle verkoopfacturen uit uw AFAS Profit systeem ophalen, en die PDF documenten samenvoegen met door u geselecteerde bijlagen (bijvoorbeeld urenbriefjes, pakbonnen of deelfacturen van een derde partij). Ecobit SendMail verstuurt vervolgens de samengevoegde PDF documenten naar uw klanten, zodat die slechts één document per factuur ontvangen in plaats van een aantal losse bijlagen. Het samengevoegde document wordt uiteraard ook automatisch in het dossier van uw klant in AFAS Profit opgeslagen.