• Home
  • Nieuws
  • Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Romy

Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Romy

foto website

Vanaf 1 februari zijn er 2 nieuwe stagiaires in dienst bij Ecobit. Alle twee hebben zij hun eigen opdracht en allebei zijn zij in een andere fase van de studie. Deze week zal ik jullie voorstellen aan onze marketing en communicatie stagiaire.

 

Mijn naam is Romy Oosterling ik ben 20 jaar en ik woon in Uden. Mijn hobby’s zijn basketbal, afspreken met vrienden en vriendinnen en lekker uiteten gaan. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een spontane meid die altijd haar hoofd vol heeft met creatieve uitspattingen. Druk en chaotisch past ook bij mij, maar dit valt goed te combineren met mijn strakke planningen. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding bedrijfskunde op de HAN in Nijmegen. Toen het nog mogelijk was om fysiek les te hebben ging ik met de bus of bij een klasgenoot van mij in de auto naar school. De opleiding bedrijfskunde past bij mij, omdat ik niet wist welke kant ik echt op wilde en met mijn creatieve brein vind ik voor elk probleem een goede oplossing.

Bij Ecobit volg ik een half jaar lang de stage marketing en communicatie. Onder begeleiding van Jeroen Remijnse ga ik de social media-accounts up-to-date houden, wordt de website verbeterd en zullen er nog meerdere opdrachten volgen. Zelf voer in een onderzoek uit bij Ecobit naar wat de klantwaarde is voor het bedrijf. 

Bij Ecobit hoop ik graag meer te weten te komen over marketing en communicatie en hoe dit allemaal in zijn werking gaat. Mijn ICT-kennis is niet al te best, maar met mijn stage bij Ecobit zal er een hoop nieuwe kennis bijkomen. Ik kijk er naar uit om samen met Ecobit te groeien en in een half jaar een hoop te leren!