• Home
  • Nieuws
  • Opluchting T.V. Rapiditas over verplaatsen Eredivisie naar najaar 2021

Opluchting T.V. Rapiditas over verplaatsen Eredivisie naar najaar 2021

WhatsApp Image 2021 05 06 at 14.11.34

De zeven speeldagen van de Kia Eredivisie Gemengd stonden oorspronkelijk gepland tussen zaterdag 22 mei en donderdag 3 juni (KNLTB, 2021). De play-offs hadden dan het weekend erna plaats gevonden op 5 en 6 juni op het park van TC Zandvoort. In overleg met de deelnemende verenigingen wordt bekeken of de Eredivisie verplaatst kan worden naar de periode van eind augustus en begin september. Of juist dat het in september begint met een uitloop naar oktober.

Rapiditas reageert opgelucht op dit bericht van de KNLTB en bekijken het van de positieve kant. Zo vertelt de voorzitter van de Eredivisie stichting Margo Kok: "Eigenlijk is dit alleen maar goed nieuws, Zo hebben wij meer tijd om spelers te contacteren. Het uitstellen geeft alleen maar extra hoop dat het door kan gaan en hoogwaarschijnlijk kan er dan ook nog publiek bij zijn." Het uitstellen van de Eredivisie brengt Rapiditas meer hoop op een geweldige competitie. 

Ecobit Software is hoofdsponor van het eredivisieteam van Rapiditas. Zij zijn enthouist over het feit dat de Eredivisie waarschijnlijk door kan gaan en zij dit als publiek in Zanvoort kunnen bewonderen. 

Zodra het duidelijk is wanneer de Kia Eredivisie gemengd en voor de heren gaat plaatsvinden, brengt Ecobit Software dit nieuws zo snel mogelijk naar buiten. Meer informatie is te vinden op: www.rapiditaseredivisie.nl/

 

Het Rapiditas Eredivisie team is ook te volgen op:

- Facebook: www.facebook.com/Rapiditas-Eredivisie-107816161387455

- Instagram: www.instagram.com/rapiditaseredivisie/