• Home
  • Nieuws
  • Ecobit en ICT Netwerk Nijmegen organiseren lezing AVG privacywetgeving

Ecobit en ICT Netwerk Nijmegen organiseren lezing AVG privacywetgeving

Op 5 april organiseert ICT Netwerk Nijmegen haar 14e MeetINN. Het thema is ditmaal de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR/AVG) die in mei van kracht gaat. Heel Nederland lijkt ineens actief met het onderwerp.

 

LET OP: DEZE LEZING IS INMIDDELS VOLGEBOEKT!

 

De gevolgen van de GDPR/AVG wetgeving

Ook ICT-professionals bereiden zich voor op vragen van opdrachtgevers en eindklanten voor het aanpassen van systemen, werkwijzen en inzageverzoeken. Europa trekt met deze nieuwe wetgeving interesse uit de hele wereld voor deze gereguleerde en geïntegreerde aanpak. Technologiereuzen als Microsoft, Google, Amazon en Apple passen hun systemen en werkwijze aan om te voldoen aan de nieuwe eisen die in Europa gaan gelden. Wat betekent dit voor uw ICT organisatie? Kunt u de wetgeving uit concurrentie overwegingen ook benutten in uw voordeel?

Op dit moment is het vooral een uitdaging om op tijd te voldoen aan de eisen die de wetgever, onze opdrachtgevers, eindklanten, inwoners en individuen aan ons stellen. Na een korte introductie kijken we in deze bijeenkomst naar de kansen die de AVG-wetgeving biedt voor onze bedrijfsvoering en marktpositie.

Twee sprekers praten u bij

Twee sprekers, Marc van Lieshout (senior onderzoeker bij TNO en zakelijk directeur van het Privacy & Identity lab) en Erik Reek (technisch directeur van Isatis Cyber Security tevens Functionaris Gegevensbescherming en Security Officer) praten u bij over dit actuele thema. Verder trakteren we u op '2 minuten pitches', tafelpitches en netwerken onder genot van een hapje en een drankje. Dit alles op een prachtige locatie, het pand van onze gastheer Isatis Group aan het bekendste plein van Nijmegen.

Deelname

Ecobit is via ICT Netwerk Nijmegen mede-organisator van deze lezing. Wij nodigen u van harte uit op 5 april 2018. Deelname is gratis, aanmelding verplicht via deze aanmeldpagina van ICT Netwerk Nijmegen. Inloop vanaf 16:30 uur en u kunt alle details over deze 14e MeetINN, locatie, route en tijden nalezen op de MeetINN#14 pagina van ICT Netwerk Nijmegen.

ICT Netwerk Nijmegen