• Home
  • Nieuws
  • Ecobit Inkoopfactuurherkenning voor AFAS vanaf 1 juli ook in de cloud

Ecobit Inkoopfactuurherkenning voor AFAS vanaf 1 juli ook in de cloud

scan en herkenEcobit brengt haar huidige Scan & Herken oplossing voor inkoopfactuurherkenning naar de cloud. Na maanden van voorbereiding zal per 1 juli de cloudversie van Ecobit Inkoopfactuurherkenning voor AFAS beschikbaar zijn.

Met de cloudversie van Ecobit Inkoopfactuurherkenning gebruikt u dezelfde voordelen als de huidige oplossing die lokaal geïnstalleerd wordt. Uw inkoopfacturen worden automatisch uit uw mailbox opgehaald, waarbij de mails in een submap van uw mailbox worden gearchiveerd. Zo heeft u nog altijd eenvoudig toegang tot de mails die u van uw leveranciers heeft ontvangen. De factuurgegevens worden vervolgens door de geavanceerde OCR software van OpenText herkend, waarbij u nog een controlestap heeft. Via een online validatiescherm kunt u de herkende gegevens bekijken en eventueel wijzigen, aanvullen of trainen.

Voorbereid op e-facturen update Profit 11

De cloudversie van Ecobit Inkoopfactuurherkenning is voorbereid op de update van de e-facturen module van AFAS die in versie 11 (juni 2019) verschijnt. Het is vanaf dan ook mogelijk om factuurgegevens op regelniveau te herkennen. Daarnaast zullen uw inkoopfacturen direct in AFAS worden ingelezen, gematcht en geboekt. Ecobit is betrokken geweest bij het ontwikkelen van deze AFAS update en kan daarom direct voor haar eigen inkoopfactuurherkenning oplossing een eigen update uitbrengen.

Kosten overzichtelijk met bundels

In tegenstelling tot de lokale installatie zal de cloudversie van Ecobit Inkoopfactuurherkenning uitgaan van maandelijkse bundels van 250, 500, 1.000 en 2.500 te herkennen pagina's. Zo heeft u een oplossing die bij uw organisatie past en houdt u duidelijk overzicht op de kosten. Na een overeenkomst van een jaar is deze maandelijks opzegbaar.

Vrijblijvende demo of meer informatie?

Op 29 mei kunt u tijdens AFAS Open 2019 terecht op de Ecobit stand voor een demo van deze oplossing. Meer weten over de cloudversie van Ecobit Inkoopfactuurherkenning en hoe dit het inkoopproces voor uw organisatie eenvoudiger kan maken? Interesse in een vrijblijvende demo bij u op kantoor? Bel ons op 024 2600093 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..