• Home
  • Nieuws
  • Ecobit aanwezig op AFAS Open ERP woensdag 29 mei

Ecobit aanwezig op AFAS Open ERP woensdag 29 mei

Image3Woensdag 29 mei organiseert AFAS voor haar klanten weer de AFAS Open ERP. Op deze dag laat AFAS zien welke functionaliteiten toegevoegd zullen worden in haar jaarlijkse grote update voor Profit. Ecobit zal de gehele dag aanwezig zijn met een stand om bezoekers voor te lichten over de software oplossingen die het heeft ontwikkelt om AFAS Profit nog slimmer te maken.

Eén van de updates die AFAS doorvoert in Profit 11 betreft de e-facturen module. Met deze update wordt het mogelijk om electronische (UBL) inkoopfacturen op regelniveau AFAS in te lezen. Binnen AFAS kan de inkoopfactuur dan worden gematcht met ontvangsten en verplichtingen. Ook kan de inkoopfactuur direct worden ingeboekt.

Ecobit was betrokken bij de totstandkoming van deze update. Hierdoor kan Ecobit zelf ook direct een update uitbrengen voor haar scan&herken oplossing om van deze functionaliteit gebruik te maken. Tijdens AFAS Open ERP laat Ecobit zien hoe de regelherkenning binnen Ecobit Inkoopfactuurherkenning werkt.

Nieuwsgierig naar het vernieuwde inkoopfactuurproces binnen AFAS en hoe de oplossing van Ecobit dit proces verder stroomlijnt? Bezoek de Ecobit stand op 29 mei tijdens AFAS Open ERP.

Heeft u geen mogelijkheid om op 29 mei naar AFAS Open ERP te komen? Ecobit kan vrijblijvend een demo geven van Ecobit Inkoopfactuurherkenning bij u op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.